25.7.2010 - Slavnosti bratrství Čechů a Slováků - Velká Javorina

21.07.2010 13:44

1. Pozvánka:

Nazdar bikeři,

v neděli se bude konat tradiční Slavnosti bratství na Velké Javořině. Jelikož jsme MTB Javořina, tak nemůžeme na této akci chybět, takže tuto neděli vzhůru na Javořinu.

 

Kdy: v 9:00

Kde: před Trykem

 

Trasa: jelikož se pojede jen na Javořinu a zpět, tak konkrétní trasu necháme na každém individuálně. Jestli pojede tou nejkratší či nejpohodlnější.

 

2. Ohlédnutí:

Tak i přes deštivé počasí jsme se s Josefem vydali na Javořinu,protože jsme chtěli využít i kulturní vyžití.Cesta nahoru byla docela pohodová,ani déšť nebyl nikterak silný.Cestou jsme se míjeli s turistickým klubem z Buchlovic,který až na 3 vyjímky měl ženské obsazení.Počasí se v celé kráse ukázalo až nahoře,kde byl vítr a déšť si taky přidal na síle.Ten kousek po vrcholu až na místo akce dal svou sychravostí tak zabrat,že jsme ihned vyhledali nejbližší stánek s horkým nápojem.A když jsme pookřáli dali jsme se do pochůzky po stáncích a akcích ,které probíhali.Josefovi nejvíc učaroval stánek se značkovým vínem a mě malý stan s kapelama.Takže já začal country, přes dechovku až opět u další skupiny hrající country.Nevím kolik toho stihl odspívat a okoštovat Josef,ale trošku ho to vzalo.A jelikož jsme delší dobu nebyli spolu,nechám v tomto směru ohlédnutí na něm,jen podotýkám,že nám připravil horké chvilky.Nám,tím myslím,že odpoledne se k nám přidal i Radim,který přijel sólo ze Slovesnké strany.Chci na závěr říct, že když se chce stojí to pak za to.A ještě jedna poznámka z předešlích výšlapů a snad naše budoucí heslo "Cyklistika je výzva".

Franta

3. Fotogalerie: